:: homepage
:: nieuws
:: profiel
:: biografie
:: erelijst
:: media
:: foto's
:: de ploeg
:: fiets
:: links
:: gastenboek
:: contact


22 Oktober laatste wedstrijd.

15 oktober 2008
Het einde is genaderd. Op woensdag 22 oktober tijdens de Amsterdam 6daagse ga ik voor het laatst een rugnummer opspelden. Dit zal zijn tijdens het Derny criterium. Een aantal weg profs waaronder Michael Boogerd, Steven de Jongh, Servais Knaven, Maarten den Bakker, Aart Vierhouten en andere zullen achter de derny's(soort brommers die alleen wat harder kunnen) gaan rijden.

Na 8 jaar beroepsrenner ga ik de "normale" wereld in met vaste tijden, een baas en uitkijken naar weekenden. Nee hoor, zo somber is het gelukkig niet. Er is me al een baan aangeboden waar ik volgende week ga beginnen. Nou vraag je natuurlijk af wat gaat hij dan doen?

Nou ik ga aan de slag als account manager bij Creman. Creman staat voor credit management en houd zich onder andere bezig met Incasso management, Juridische adviezen, gerechtelijke procedures en kredietinformatie.

Dus een hoop veranderingen zo het einde van het jaar. De belangrijkste natuurlijk vader geworden van een zoon Noah, daarnaast een andere baan, het zal dus allemaal best wel even wennen worden. Maar ik heb er ontzettend veel zin!!!!!!

Ik wil in ieder geval de mensen die mij al die jaren gesteund hebben hartelijk bedanken!!!! En meld me snel weer met hoe het me allemaal afgaat, ciao bjorn

>> meer nieuws