:: homepage
:: nieuws
:: profiel
:: biografie
:: erelijst
:: media
:: foto's
:: de ploeg
:: fiets
:: links
:: gastenboek
:: contact


Werken kost veel vrije tijd!!!

18 april 2009
Tja in dat werken gaat veel vrije tijd in zitten!!! De financiele wereld bevalt me wel. Ben nu account manager bij Creman en wij bieden credit management zaken aan waaronder incasso. In deze tijden is dat wel een zaak waar veel bedrijven nu extra aandacht op vestigen.

Daarnaast heb ik een bedrijf opgericht samen met een vriend in de verkoop van kunststof kozijnen. Deze bieden wij dan aan via internet www.copakozijn.nl. We denken dat daar wel vraag naar is omdat we op deze manier de kosten erg laag kunnen houden waardoor we de kozijnen tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden.

Zoals jullie horen erg druk dus,en dan hebben we het nog niet gehad over het mooiste mijn zoon Noah. Wat een boef is het, volgens mij beetje last van adhd want slapen dat hoeft hij niet. Overdag bij elkaar opgeteld misschien 2 a 3x een half uurtje. En dan s'avonds ook nog 3x wakker worden. Maar wel super mooi.

Nu het nieuwe fiets seizoen weer is begonnen mis ik het natuurlijk wel, de spanning, de beleving naar een koers, het met je lichaam bezig zijn en het reizen. Maar door de drukte heb ik dan ook weer weinigntijd om erbij stil te staan en ben ik toch maar weer dankbaar dat ik het 8jaar heb mogen mee maken. Helaas kan ik voorlopig alleen op zondag ochtend zelf op de fiets stappen. Daarnaast leef ik me nog lekker uit bij sportcentrum vivelli waar ik donderdag avond 3 uur spinningles geef.

Ik ga proberen binnenkort wat foto's van Noah opd e site te krijgen. Ciao bjorn

>> meer nieuws